top of page
goedele.jpg

Goedele Willems

Ik ben geboren in Leuven, waar ik ook woon vlakbij de Kruidtuin, samen met mijn man en onze vier zonen. Na mijn afstuderen in 2017 als vroedvrouw werkte ik bij Bolle Buik en sinds eind 2022 bewandel ik samen met Alexandra onze eigen weg: het Geboortepad.

Vroedvrouw en interesses

Mijn vroedvrouw-zijn is geworteld in een diep vertrouwen in de kracht en de intuïtie van vrouwen. Het is een voorrecht om telkens opnieuw getuige te mogen zijn van het wonder van het leven.  

Ik doe yoga en ik zit regelmatig (zazen meditatie). Buiten zijn in de natuur geeft me rust en energie. Verder droom ik van verre reizen en avontuur in onze zelf omgebouwde camper-van, om de wijde wereld te zien.

 

Vroedvrouw en opleidingen

De droom om vroedvrouw te worden is ontstaan met de geboorte van mijn oudste zoon. De tijd en ruimte hiervoor kreeg ik nadat ik mijn jongste kind mocht verwelkomen. Ik ben ook romanist en antropologe. Momenteel volg ik een opleiding Palliatieve Zorg, waarmee ik de link maak met dat andere sleutelmoment in het leven.

Ik wil vrouwen en hun partners begeleiden op een deskundige, respectvolle en zorgzame manier, tijdens de zwangerschap, de geboorte en in het prille ouderschap. Een holistische visie staat hierbij voor mij centraal.

bottom of page