top of page

We bieden verschillende workshops aan:
individueel of met je partner.

stand hold belly-small.png
Voorbereiding geboorte:

 

We kijken samen welke vragen en verwachtingen jullie hebben en geven alle informatie zodat jullie de juiste keuzes kunnen maken tijdens het zwangerschaps- en geboorteproces. We oefenen en begeleiden jullie tijdens deze sessies ter voorbereiding van de geboorte met behulp van ontspanning, massage, visualisaties, rebozo en contact maken met de baby.

Voorbereiding borstvoeding:

 

We bespreken jullie vragen en verwachtingen zodat jullie meer te weten komen over hoe je lichaam zich voorbereidt op de borstvoeding. We geven alle informatie over wat je mag verwachten tijdens de start en de eerste weken van de borstvoedingsperiode (en ook nog nadien).

thumbnail_IMG_20190223_103843.jpg
Voorbereiding op de geboorte met behulp van Wholebody Focusing:

 

Tijdens deze sessie krijgen jullie ruim de tijd om je dmv Wholebody Focusing voor te bereiden op de geboorte, een mooie aanvulling kan daarbij zijn dat jullie samen de tijd kunnen nemen voor de baby in de buik.

Wholebody Focusing is ... "het natuurlijk proces van contact maken met de innerlijke wijsheid van het levende lichaam. Een weten waarover elk van ons beschikt. Vaak verliezen we deze verbinding met onze eigen innerlijke bron wanneer we verstrikt raken in oude stressvolle patronen (angst, negatief denken, twijfel, …). Wholebody Focusing reikt een manier aan om opnieuw verbinding te maken met dit lijfelijk weten, onze lichaamswijsheid" (referentie: Wholebody Focusing - Focusing Vlaanderen)

Zwangerschapsyoga door Anke Swinnen:

 

Deze lessen worden wekelijks gegeven en worden opgestart in het najaar van 2023. Meer info i.v.m. de locatie, het uurrooster, enz. volgt.

De zwangerschapsyoga van Birthlight wordt wereldwijd gegeven maar is nog niet zo bekend in België. Deze yoga is vloeiend en laat elke vrouw binnen haar eigen mogelijkheden bewegen.

Het maakt niet uit of je nu een geoefende yogi bent of nog nooit yoga gedaan hebt.

 

Een yogales bevat:

  • Bewustwording en aanpassingen van je lichaamshouding

  • Houdingsveranderingen gepast uitvoeren, zoals zitten, naar de grond, rechtstaan

  • Veilig bewegen en oefenen tijdens de zwangerschap

  • Voorbereiding op de bevalling en erna

  • Bewustwording van de bekkenbodem

  • Het versterken van de verbinding met jezelf en je baby.

  • Bewegingen en houdingen die je kan toepassen bij zwangerschapskwaaltjes

  • Relaxatie

bottom of page