top of page

Van wens tot zwangerschap

Kinderwens

Misschien heb je al een tijdje een kinderwens, word je er plots door overvallen, zit je met twijfels of blijft de zwangerschap uit... In al deze mogelijke situaties kan het helpen om even stil te staan bij wat je nodig hebt, individueel of als koppel.

Kennismaken

Vraag gerust een gesprek aan, waarin we samen kijken naar jullie/jouw vragen, mogelijkheden en verwachtingen.

Consultatie

Ontdek je net dat je pril zwanger bent en zit je vol vragen/twijfels, verwondering voor wat er komen gaat dan kan je reeds een vroege eerste zwangerschapsconsultatie inplannen.

In de loop van de zwangerschap kom je tal van nieuwe vragen, mogelijkheden en verwachtingen tegen. Onze begeleiding geeft zowel aandacht aan de medische opvolging, zoals bloedname, groei van je baby en buik, kleine en grote fysieke veranderingen, als aan de andere nieuwe vraagstukken die op je pad komen.

Begeleiding op maat

Er is tijd voor een individuele aanpak, tijd voor ontspanning, aandacht voor de groeiende baby, informatie en uitleg over voeding en kruiden die je kunnen ondersteunen.

We kunnen tijdens de laatste weken werken met de rebozo, kruiden, visualisatie oefeningen in aanloop naar de geboorte, en dieper in verbinding gaan met je/jullie kindje.

Je was al eens zwanger

Als je al eerder zwanger was kan het fijn zijn om tijdens de consultaties even tijd te nemen voor deze baby, vragen en wensen te bekijken vanuit je vorige bevallingservaringen en vooruit te kijken hoe je kan omgaan met een groeiend gezin.

Moeilijke ervaring

Bij een vorige moeilijke of traumatische bevalling kan het mogelijk zijn om hier samen bij stil te staan en te kijken wat jullie nodig hebben in de begeleiding naar een volgende bevalling.

Individuele- of groepsworkshops als voorbereiding op de geboorte zijn mogelijk.

bottom of page